LOKAAL IS ONZE KRACHT.. LANDELIJK ONTVANG JE ERBIJ
WORDT OOK SPONSOR
GEEN MARKETING HELPT BEZUINIGEN
Hé psssssssstt.. Als je dit leest.. dan heb je je tablet vast of je houd je smartphone dwars Dussssssssss.. of je legt je tablet weg en pakt je smartphone of je duikt achter je desktop pc :) WE ZIJN ER MEE BEZIG KOMTGOE FF GEDULD
© 2013 - 2019  Alle rechten voorbehouden Back to the Music
powered by DABK Producties
GEEN MARKETING HELPT BEZUINIGEN
Denk je dat echt? Buiten het feit dat het bewezen niet waar is, wil je jouw bedrijf natuurlijk de toekomst in ‘boosten’ en marketing is een essentieel onderdeel daarvan. En zeg eens eerlijk: zonder reclame ziet het er toch kaal uit?
LOKAAL IS ONZE KRACHT.. LANDELIJK ONTVANG JE ERBIJ
Lokaal je doelgroep benaderen kan een hels karwei zijn, want in welke krant kan je het best adverteren met ook de voordeligste tarieven? En wil je dat gecombineerd met het internet of misschien samen met social media? Onze ‘neven-marketing’ concept maakt het voor jouw bedrijf mogelijk. Met dit concept gaan we tot het uiterste om je lokale doelgroep maximaal te bereiken. Kom ook in de spotlights van BttM staan!
WORDT OOK SPONSOR
Een jaarlijks groot festival organiseren vraagt veel tijd en kost nog meer geld. Daarom is sponsoring een onmisbaar facet in het geheel en samen met unieke MKB bedrijven streven wij naar het ultieme gevoel van ‘Back to the Music’. Het gevoel van een niet specifieke 30+ doelgroep met gezelligheid als vereiste en de organisatie benadrukt een zeer positieve indruk voor iedere bezoeker. BttM heeft zich vanaf 2014 bewezen een volwassen dansfeest te zijn. Met behulp van FBN beveiliging, de vrijwilligers, leveranciers en natuurlijk de onmisbare sponsoren, slagen we ieder jaar weer voor een fantastisch eindresultaat. De maximale grootte mega-tent staat ieder jaar weer vol met 2200 dansende party people! Doe mee en wordt ook sponsor van het grootste & leukste dansfeest van Klazienaveen. Ontdek ook de vele leuke voordelen en neem mogelijk plaats in de unieke ViP Room. Meer info? Neem contact op!
MENU